Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowy sos czosnkowy na bazie jogurtu naturalnego. Doskonały do pizzy, calzone i innych dań.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36643
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3617
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 532
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2911
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36643
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3617
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 532
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2911
Składniki
Jogurt dokładnie wymieszać z majonezem, aby nie było żadnych grudek. Dodać obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki na godzinę, aby smaki się przegryzły. Smacznego :)