Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszny sos, który nadaje się do wielu dań
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Przesmażyć mąkę z masłem, dodać bulion , cale odsączone kapary oraz sok i skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Odstawić z ognia i zaciągnąć żółtkami. Udekorować dużymi kaparami, pieprzem czerwonym iraz listami bazylii.