Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos miodowo-musztardowy to słodko-pikantny, kremowy sos. Jego przygotowanie zajmuje jedynie kilka minut. Dwa rodzaje musztardy nadają ciekawego aromatu i smaku. Świetnie pasuje jako dressing do sałatek, maczania przekąsek czy dodatek do kanapek. Składniki do przygotowania sosu najprawdopodobniej masz w lodówce, dzięki czemu możesz go przygotować zawsze, kiedy będzie potrzebny. Możesz go przechowywać w chłodnym miejscu nawet do 4 dni.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 22501
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9565
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2099
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4101
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 737
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 374
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 22501
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9565
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2099
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4101
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 737
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 374
Składniki
Wszystkie składniki wymieszaj razem w miseczce do uzyskania jednolitej konsystencji.
Sos miodowo-musztardowy możesz podawać od razu po przygotowaniu lub po pewnym czasie. Przechowuj go w lodówce do momentu użycia.