Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos miodowo-musztardowy to słodko-pikantny, kremowy sos. Jego przygotowanie zajmuje jedynie kilka minut. Dwa rodzaje musztardy nadają ciekawego aromatu i smaku. Świetnie pasuje jako dressing do sałatek, maczania przekąsek czy dodatek do kanapek. Składniki do przygotowania sosu najprawdopodobniej masz w lodówce, dzięki czemu możesz go przygotować zawsze, kiedy będzie potrzebny. Możesz go przechowywać w chłodnym miejscu nawet do 4 dni.
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2024
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 13016
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 269
Przepis dnia
Dla miłośników ciast wytrawnych. Salami podkręca smak .
Odsłon: 2024
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 13016
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 269
Składniki
Wszystkie składniki wymieszaj razem w miseczce do uzyskania jednolitej konsystencji.
Sos miodowo-musztardowy możesz podawać od razu po przygotowaniu lub po pewnym czasie. Przechowuj go w lodówce do momentu użycia.