Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny sos do warzyw.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 18844
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 9590
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41037
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 97
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 18844
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 9590
Wegetariańskie kotleciki z kaszy jaglanej, warzyw i pieczarek to smaczna alte...
Odsłon: 41037
Pasta jajeczna to pyszny dodatek do kanapek. Za czasów studiów robiłam ją prz...
Odsłon: 97
Składniki
Wykonanie: Margarynę stopić, dodać mąkę, zasmażyć, rozprowadzić mlekiem z żółtkami i zagotować ciągle mieszając. Ser utrzeć, dodać do sosu, doprawić solą, pieprzem i gałką, przetrzymać chwile na ciepłej płycie. Sosem tym polewać np. kalafior, brokuł lub fasolkę, smakuje wybornie.