Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos pieczarkowy na bazie śmietanki 30%, bardzo aromatyczny i smaczny jako dodatek do ziemniaków czy mięs nie ma sobie równych.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6269
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1939
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6269
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1939
 
         
         
                Składniki
Obieramy cebulę kroimy w kostkę. Pieczarki należy umyć i pokroić.
Cebulę wsypujemy na rozgrzaną patelnię z olejem i chwilę podsmażamy aż będzie miękka. Następnie wsypujemy pokrojone pieczarki i podsmażamy w raz z cebulą. Chwilę podsmażamy całość i zalewamy śmietanką. Całość redukujemy aż sos będzie gęsty. Na koniec pieprzymy i solimy do smaku. Gotowe !!!