Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos pieczarkowy na bazie śmietanki 30%, bardzo aromatyczny i smaczny jako dodatek do ziemniaków czy mięs nie ma sobie równych.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 507
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 142
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 303
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 344
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 507
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 142
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 303
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 344
Składniki
Obieramy cebulę kroimy w kostkę. Pieczarki należy umyć i pokroić.
Cebulę wsypujemy na rozgrzaną patelnię z olejem i chwilę podsmażamy aż będzie miękka. Następnie wsypujemy pokrojone pieczarki i podsmażamy w raz z cebulą. Chwilę podsmażamy całość i zalewamy śmietanką. Całość redukujemy aż sos będzie gęsty. Na koniec pieprzymy i solimy do smaku. Gotowe !!!