Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos pieczarkowy na bazie śmietanki 30%, bardzo aromatyczny i smaczny jako dodatek do ziemniaków czy mięs nie ma sobie równych.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414144
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2244
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414144
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2244
Składniki
Obieramy cebulę kroimy w kostkę. Pieczarki należy umyć i pokroić.
Cebulę wsypujemy na rozgrzaną patelnię z olejem i chwilę podsmażamy aż będzie miękka. Następnie wsypujemy pokrojone pieczarki i podsmażamy w raz z cebulą. Chwilę podsmażamy całość i zalewamy śmietanką. Całość redukujemy aż sos będzie gęsty. Na koniec pieprzymy i solimy do smaku. Gotowe !!!