Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos pieczarkowy na bazie śmietanki 30%, bardzo aromatyczny i smaczny jako dodatek do ziemniaków czy mięs nie ma sobie równych.
Ciasto espresso to prawdziwa gratka dla miłośników kawy. To, co robi ona z cz...
Odsłon: 1148
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 84
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 169
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 787
Ciasto espresso to prawdziwa gratka dla miłośników kawy. To, co robi ona z cz...
Odsłon: 1148
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 84
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 169
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 787
Składniki
Obieramy cebulę kroimy w kostkę. Pieczarki należy umyć i pokroić.
Cebulę wsypujemy na rozgrzaną patelnię z olejem i chwilę podsmażamy aż będzie miękka. Następnie wsypujemy pokrojone pieczarki i podsmażamy w raz z cebulą. Chwilę podsmażamy całość i zalewamy śmietanką. Całość redukujemy aż sos będzie gęsty. Na koniec pieprzymy i solimy do smaku. Gotowe !!!