Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cóż może niezbyt wyszukane, ale za to bardzo dobre ;)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326460
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16867
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5516
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326460
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16867
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5516
Składniki
Głowkę kapusty drobno szatkujemy ,czosnek przeciskamy przez praskę dodajemy przyprawy,odrobinę koperku i pietruszki (suszonej bądz świeżej) i mieszamy.Następnie dodajemy majonez i znów mieszamy.
Do surówki proponuje dodać czerwonej papryki będzie bardziej kolorowo i pyszniej-ja niestety nie miałam papryki ;(