Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cóż może niezbyt wyszukane, ale za to bardzo dobre ;)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 361
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 361
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Składniki
Głowkę kapusty drobno szatkujemy ,czosnek przeciskamy przez praskę dodajemy przyprawy,odrobinę koperku i pietruszki (suszonej bądz świeżej) i mieszamy.Następnie dodajemy majonez i znów mieszamy.
Do surówki proponuje dodać czerwonej papryki będzie bardziej kolorowo i pyszniej-ja niestety nie miałam papryki ;(