Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy świeże surówki. Ta szczególnie przypadła nam do gustu. Smakuje fantastycznie.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 909
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1574
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 909
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na jakieś 10 min. W tym czasie ścieramy jabłka na tarce o dużych oczkach oraz ogórki do osobnej miski, cebulę i natkę pietruszki drobno siekamy. Dodajemy wszystko do kapusty ( górki bez soku który został po starciu ), wlewamy ok 1,5 łyżki oliwy i dodajemy sól, pieprz i cukier według uznania. Podajemy do obiadu :)