Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy świeże surówki. Ta szczególnie przypadła nam do gustu. Smakuje fantastycznie.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 329
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na jakieś 10 min. W tym czasie ścieramy jabłka na tarce o dużych oczkach oraz ogórki do osobnej miski, cebulę i natkę pietruszki drobno siekamy. Dodajemy wszystko do kapusty ( górki bez soku który został po starciu ), wlewamy ok 1,5 łyżki oliwy i dodajemy sól, pieprz i cukier według uznania. Podajemy do obiadu :)