Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy świeże surówki. Ta szczególnie przypadła nam do gustu. Smakuje fantastycznie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 958
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4578
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1220
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 542
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 958
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4578
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1220
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 542
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na jakieś 10 min. W tym czasie ścieramy jabłka na tarce o dużych oczkach oraz ogórki do osobnej miski, cebulę i natkę pietruszki drobno siekamy. Dodajemy wszystko do kapusty ( górki bez soku który został po starciu ), wlewamy ok 1,5 łyżki oliwy i dodajemy sól, pieprz i cukier według uznania. Podajemy do obiadu :)