Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy świeże surówki. Ta szczególnie przypadła nam do gustu. Smakuje fantastycznie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1818
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1818
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na jakieś 10 min. W tym czasie ścieramy jabłka na tarce o dużych oczkach oraz ogórki do osobnej miski, cebulę i natkę pietruszki drobno siekamy. Dodajemy wszystko do kapusty ( górki bez soku który został po starciu ), wlewamy ok 1,5 łyżki oliwy i dodajemy sól, pieprz i cukier według uznania. Podajemy do obiadu :)