Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i sycąca surówka.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 881
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 808
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 277
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 881
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 808
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 277
Składniki
Kapustę myjemy, osuszamy. Drobno szatkujemy pozostawiając zgrubiałą część. Jabłka myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Marchew obieramy i również ścieramy na grubych oczkach. Natkę myjemy i drobno siekamy. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy sokiem z cytryny solą i pieprzem. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Gdy się znudzi można dodać 2 łyżeczki musztardy dijon, 4 łyżki jogurtu naturalnego i 2 łyżeczki majonezu. Zdjęcie przedstawia pierwszą wersję.