Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i sycąca surówka.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 197
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 277
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 281
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 197
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 277
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 281
Składniki
Kapustę myjemy, osuszamy. Drobno szatkujemy pozostawiając zgrubiałą część. Jabłka myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Marchew obieramy i również ścieramy na grubych oczkach. Natkę myjemy i drobno siekamy. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy sokiem z cytryny solą i pieprzem. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Gdy się znudzi można dodać 2 łyżeczki musztardy dijon, 4 łyżki jogurtu naturalnego i 2 łyżeczki majonezu. Zdjęcie przedstawia pierwszą wersję.