Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1580
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 406
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1580
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 406
Składniki
Kapustę poszatkowałem ,paprykę pokroiłem na małe kawałki. Razem sparzyłem w osolonej wodzie z dodatkiem soku cytrynowego (5 min) ,po czym osączyłem i ostudziłem. Wycisnąłem sok z granatu ,wymieszałem z miodem ,oliwą i gałką muszkatołową. Razem z serem ,posiekanymi liśćmi selera i startym na dużych oczkach selerem dodałem do kapusty ,doprawiłem do smaku solą ,pieprzem. Dokładnie wymieszałem.