Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa wersja naleśników, które przygotowuje dla siebie oraz naszego niemowlaka.
Odsłon: 41
Freddo Cappucino jest bardzo popularne w Grecji. To rewelacyjny i bardzo orze...
Odsłon: 24
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2687
Zdrowa wersja naleśników, które przygotowuje dla siebie oraz naszego niemowlaka.
Odsłon: 41
Freddo Cappucino jest bardzo popularne w Grecji. To rewelacyjny i bardzo orze...
Odsłon: 24
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 134
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2687
Składniki
Kapustę poszatkowałem ,paprykę pokroiłem na małe kawałki. Razem sparzyłem w osolonej wodzie z dodatkiem soku cytrynowego (5 min) ,po czym osączyłem i ostudziłem. Wycisnąłem sok z granatu ,wymieszałem z miodem ,oliwą i gałką muszkatołową. Razem z serem ,posiekanymi liśćmi selera i startym na dużych oczkach selerem dodałem do kapusty ,doprawiłem do smaku solą ,pieprzem. Dokładnie wymieszałem.