Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425117
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10719
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425117
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10719
Składniki
Kapustę poszatkowałem ,paprykę pokroiłem na małe kawałki. Razem sparzyłem w osolonej wodzie z dodatkiem soku cytrynowego (5 min) ,po czym osączyłem i ostudziłem. Wycisnąłem sok z granatu ,wymieszałem z miodem ,oliwą i gałką muszkatołową. Razem z serem ,posiekanymi liśćmi selera i startym na dużych oczkach selerem dodałem do kapusty ,doprawiłem do smaku solą ,pieprzem. Dokładnie wymieszałem.