Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1021
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4660
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1317
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1021
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4660
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1317
Składniki
Kapustę poszatkowałem ,paprykę pokroiłem na małe kawałki. Razem sparzyłem w osolonej wodzie z dodatkiem soku cytrynowego (5 min) ,po czym osączyłem i ostudziłem. Wycisnąłem sok z granatu ,wymieszałem z miodem ,oliwą i gałką muszkatołową. Razem z serem ,posiekanymi liśćmi selera i startym na dużych oczkach selerem dodałem do kapusty ,doprawiłem do smaku solą ,pieprzem. Dokładnie wymieszałem.