Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosenna, zielona surówka, dobra nie tylko do obiadu, ale również jako dodatek do dań z grilla.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15527
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4658
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 339
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2818
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15527
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4658
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 339
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2818
Składniki
Opłukaną kapustę szatkujemy niezbyt drobno i wrzucamy do miski. Ogórka myjemy i razem ze skórką ścieramy na dużych oczkach tarki. Dodajemy do kapusty i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i cukrem. Na koniec wlewamy olej, wrzucamy posiekany koperek i ponownie mieszamy. Podajemy zaraz po przyrządzeniu.