Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasożytów nie można ignorować. Należy z nimi walczyć.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326822
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12136
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17055
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326822
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12136
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17055
Składniki
Czosnek dokładnie obrać.
Drobno posiekać.
Wsypać do słoika i zalać kwasem z ogórków. Słoika nie zakręcać, tylko przykryć gazą. Odstawić w ciemne miejsce na 10 dni. Podawać dorosłym 10 ml (łyżka stołowa), dzieciom 5 ml (łyżeczka) dziennie przed snem.