Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba dużo i szybko jeść, bo zaraz będzie po sezonie ;-)
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 74
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 523
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7111
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 74
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 523
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7111
Składniki
szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy stwardniałe części, czosnek obieramy i kroimy na plasterki
na patelni rozgrzewamy masło i oliwę, dodajemy czosnek, smażymy minutę, dodajemy szparagi i smażymy ok 7 - 10 minut, aż szparagi będą miękkie
wykładamy na talerz, solimy, posypujemy czarnuszką i gotowe, smacznego ;-)