Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba dużo i szybko jeść, bo zaraz będzie po sezonie ;-)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10361
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10361
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Składniki
szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy stwardniałe części, czosnek obieramy i kroimy na plasterki
na patelni rozgrzewamy masło i oliwę, dodajemy czosnek, smażymy minutę, dodajemy szparagi i smażymy ok 7 - 10 minut, aż szparagi będą miękkie
wykładamy na talerz, solimy, posypujemy czarnuszką i gotowe, smacznego ;-)