Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba dużo i szybko jeść, bo zaraz będzie po sezonie ;-)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1482
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231866
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5016
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1482
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231866
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5016
Składniki
szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy stwardniałe części, czosnek obieramy i kroimy na plasterki
na patelni rozgrzewamy masło i oliwę, dodajemy czosnek, smażymy minutę, dodajemy szparagi i smażymy ok 7 - 10 minut, aż szparagi będą miękkie
wykładamy na talerz, solimy, posypujemy czarnuszką i gotowe, smacznego ;-)