Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba dużo i szybko jeść, bo zaraz będzie po sezonie ;-)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 956
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1986
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 465
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 956
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1986
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 465
Składniki
szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy stwardniałe części, czosnek obieramy i kroimy na plasterki
na patelni rozgrzewamy masło i oliwę, dodajemy czosnek, smażymy minutę, dodajemy szparagi i smażymy ok 7 - 10 minut, aż szparagi będą miękkie
wykładamy na talerz, solimy, posypujemy czarnuszką i gotowe, smacznego ;-)