Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej, jabłka i czerwonej cebuli z dodatkiem szczypiorku i sosu czosnkowego to świetny dodatek do wielu dań mięsnych czy grilla.
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 186
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 41
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 186
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 41
Składniki
Kapustę pokrój w cienkie paski, cebule pokrój w kostkę a jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach, szczypiorek posiekaj, wymieszaj.
W miseczce wymieszaj jogurt z majonezem, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, wymieszaj.
Sos dodaj do kapusty, dokładnie wymieszaj, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na pół godziny żeby smaki się połączyły.