Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A jak ususzyć zioła, pietruszkę czy seler /zielone/gdy nie ma słońca? Suszarkę do ziół też nie każdy posiada.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Składniki
W piekarniku próbowałam,niestety chwila nieuwagi i zrobiły się brzydkie i brunatne,bez zapachu. Umyte zioła dokładnie osuszamy ręcznikiem papierowym,następnie układamy pojedynczo na suchym ręczniku papierowym.Wkładamy do mikrofalówki na 1 min.Po tym czasie moje zioła pięknie ususzyły się nie tracąc przy tym koloru ani aromatu. Sposób ten znalazłam na stronie angielskich porad.