Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A jak ususzyć zioła, pietruszkę czy seler /zielone/gdy nie ma słońca? Suszarkę do ziół też nie każdy posiada.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 242
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1239
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13368
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 242
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1239
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13368
Składniki
W piekarniku próbowałam,niestety chwila nieuwagi i zrobiły się brzydkie i brunatne,bez zapachu. Umyte zioła dokładnie osuszamy ręcznikiem papierowym,następnie układamy pojedynczo na suchym ręczniku papierowym.Wkładamy do mikrofalówki na 1 min.Po tym czasie moje zioła pięknie ususzyły się nie tracąc przy tym koloru ani aromatu. Sposób ten znalazłam na stronie angielskich porad.