Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam sprawdzony przepis na farsz do uszek przekazywany z pokolenia na pokolenie. Dodaję tylko grzyby i cebulę.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28543
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28543
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
Grzyby opłukaj , zalej wodą i zostaw najlepiej na całą noc. Następnego dnia ugotuj . Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej olej podsmaż cebulę na złoty kolor dopraw solą i pieprzem. Pod koniec podłej odrobinę wody żeby odparowała. Grzyby i cebulę zmiel w maszynce. Na patelni rozgrzej około 80 g masła i dodaj zmielone grzyby wraz z cebulą. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wszystko razem chwilę podsmaż.
Farsz jest gotowy. Gotowy farsz możemy użyć zaraz po przygotowaniu, lub zamrozić i wykorzystać w innym terminie. Smacznego.