Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam sprawdzony przepis na farsz do uszek przekazywany z pokolenia na pokolenie. Dodaję tylko grzyby i cebulę.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21511
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 144
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 321
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 432
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21511
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 144
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 321
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 432
Składniki
Grzyby opłukaj , zalej wodą i zostaw najlepiej na całą noc. Następnego dnia ugotuj . Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej olej podsmaż cebulę na złoty kolor dopraw solą i pieprzem. Pod koniec podłej odrobinę wody żeby odparowała. Grzyby i cebulę zmiel w maszynce. Na patelni rozgrzej około 80 g masła i dodaj zmielone grzyby wraz z cebulą. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wszystko razem chwilę podsmaż.
Farsz jest gotowy. Gotowy farsz możemy użyć zaraz po przygotowaniu, lub zamrozić i wykorzystać w innym terminie. Smacznego.