Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten niecodzienny przepis z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom wędzenia. Twaróg przygotowany w ten sposób nabiera niepowtarzalnego aromatu i staje się bardzo ciekawym dodatkiem do kanapek i sałatek. Przepis pochodzi z 452. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414247
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2265
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414247
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2265
Składniki
Sery na kilka godzin umieścić w solance. Następnie osuszyć i włożyć do siatek wędzarniczych. Posypać czosnkiem lub czarnuszką i na 3 godziny wstawić do wędzarni (temp. 30-40 st. C).