Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten niecodzienny przepis z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom wędzenia. Twaróg przygotowany w ten sposób nabiera niepowtarzalnego aromatu i staje się bardzo ciekawym dodatkiem do kanapek i sałatek. Przepis pochodzi z 452. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1047
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 3674
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1047
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 3674
Składniki
Sery na kilka godzin umieścić w solance. Następnie osuszyć i włożyć do siatek wędzarniczych. Posypać czosnkiem lub czarnuszką i na 3 godziny wstawić do wędzarni (temp. 30-40 st. C).