Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten niecodzienny przepis z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom wędzenia. Twaróg przygotowany w ten sposób nabiera niepowtarzalnego aromatu i staje się bardzo ciekawym dodatkiem do kanapek i sałatek. Przepis pochodzi z 452. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3968
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19979
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3103
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4368
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3968
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19979
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3103
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4368
Składniki
Sery na kilka godzin umieścić w solance. Następnie osuszyć i włożyć do siatek wędzarniczych. Posypać czosnkiem lub czarnuszką i na 3 godziny wstawić do wędzarni (temp. 30-40 st. C).