Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten niecodzienny przepis z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom wędzenia. Twaróg przygotowany w ten sposób nabiera niepowtarzalnego aromatu i staje się bardzo ciekawym dodatkiem do kanapek i sałatek. Przepis pochodzi z 452. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22457
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14664
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4524
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43762
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 574
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 560
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22457
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14664
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4524
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43762
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 574
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 560
Składniki
Sery na kilka godzin umieścić w solance. Następnie osuszyć i włożyć do siatek wędzarniczych. Posypać czosnkiem lub czarnuszką i na 3 godziny wstawić do wędzarni (temp. 30-40 st. C).