Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten niecodzienny przepis z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom wędzenia. Twaróg przygotowany w ten sposób nabiera niepowtarzalnego aromatu i staje się bardzo ciekawym dodatkiem do kanapek i sałatek. Przepis pochodzi z 452. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1425
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1425
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Sery na kilka godzin umieścić w solance. Następnie osuszyć i włożyć do siatek wędzarniczych. Posypać czosnkiem lub czarnuszką i na 3 godziny wstawić do wędzarni (temp. 30-40 st. C).