Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek na słodko to takie moje smaki dzieciństwa które uwielbiam do dziś, wystarczy twaróg wymieszać ze śmietaną dodać cukier lub cukier waniliowy, opcjonalnie można podać z miodem i cynamonem. Idealny na śniadanie lub jako dodatek do naleśników.
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 54
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20221
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 27
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 31
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 54
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20221
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 27
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 31
Składniki
Twaróg przełóż do miseczki, rozdrobnij za pomocą widelca lub blendera, dodaj śmietanę i wymieszaj. Dodaj do smaku cukier i cukier waniliowy .
Opcjonalnie możesz dodać miód lub cynamon. Smacznego.