Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brukselka to odmiana botanicznej kapusty warzywnej którą można wykorzystywać do różnych potraw, proponuję smaczny dodatek do mięsa, również można wykorzystać jak danie samodzielne na każdą okazje i na każdą porę dnia.
Kolejne danie typu fit. Ale nie, nie, fit nie znaczy bezpłciowe, niedobre. Wp...
Odsłon: 10401
Polecam przepis na smaczny domowy majonez bez konserwantów, który wykonamy w...
Odsłon: 2038
Pyszna pasta kanapkowa, świetnie sprawdzi się na śniadanie jak i zarówno na p...
Odsłon: 306
Szybkie i bardzo smaczne ciasto włoskie 12 łyżek , miękkie i wilgotne pachnąc...
Odsłon: 216
Polecam przepis na smaczny domowy majonez bez konserwantów, który wykonamy w...
Odsłon: 2038
Pyszna pasta kanapkowa, świetnie sprawdzi się na śniadanie jak i zarówno na p...
Odsłon: 306
Szybkie i bardzo smaczne ciasto włoskie 12 łyżek , miękkie i wilgotne pachnąc...
Odsłon: 216
Składniki
1. Brukselkę oczyszczamy z zewnętrznych liści i kroimy na plasterki ( trzy części).
2. Gotujemy w osolonej wodzie 15 minut.
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Boczek kroimy drobno i dodajemy do grzybów.
7. Łączymy z odlaną z wody brukselką.
8. Na koniec dodajemy koncentrat, chwilę prużymy.
9. Bigos gotowy. 10. Smacznego
Przepisy Dodatki
Dodatki
Surówka z kapusty pekińskiej
Dodatki
Zapiekane ziemniaki (ziemniaki Hasselback)
Dodatki
Wegańska pasta słonecznikowa
Dodatki
Bataty zapiekane z cheddarem
Surówka z kapusty pekińskiej
bardzo szybka surówka
Odsłon: 256
Zapiekane ziemniaki (ziemniaki Hasselback)
Nazwa tych ziemniaków pochodzi od restauracji w Sztokholmie - Hasselbacken, g...
Odsłon: 2659