Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki robią się właściwie same jak nie ma pracy przy cieście.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 747
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1022
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2049
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 747
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1022
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2049
Składniki
Najpierw zeszkliłam obraną i pokrojoną cebulę. Zwiększyłam ogień i usmażyłam wątróbki i serduszka.
Wątróbki i serduszka posiekałam dodałam posiekaną kolendrę, chili i sól i jeszcze sos ostrygowy dla podkręcenia smaku.
Farsz dokładnie wymieszałam, jeszcze raz sprawdziłam smak. Nałożyłam go na paski ciasta i zawijałam w trójkąty. Pierożki wyłożyłam na formie wysmarowaną olejem i zapiekałam do zrumienienia.
Smacznego :)