Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki robią się właściwie same jak nie ma pracy przy cieście.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 466
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 885
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 195
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 466
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 885
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 195
Składniki
Najpierw zeszkliłam obraną i pokrojoną cebulę. Zwiększyłam ogień i usmażyłam wątróbki i serduszka.
Wątróbki i serduszka posiekałam dodałam posiekaną kolendrę, chili i sól i jeszcze sos ostrygowy dla podkręcenia smaku.
Farsz dokładnie wymieszałam, jeszcze raz sprawdziłam smak. Nałożyłam go na paski ciasta i zawijałam w trójkąty. Pierożki wyłożyłam na formie wysmarowaną olejem i zapiekałam do zrumienienia.
Smacznego :)