Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierożki robią się właściwie same jak nie ma pracy przy cieście.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1776
Polecam, pychota.
Odsłon: 586
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 478
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1776
Polecam, pychota.
Odsłon: 586
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 478
Składniki
Najpierw zeszkliłam obraną i pokrojoną cebulę. Zwiększyłam ogień i usmażyłam wątróbki i serduszka.
Wątróbki i serduszka posiekałam dodałam posiekaną kolendrę, chili i sól i jeszcze sos ostrygowy dla podkręcenia smaku.
Farsz dokładnie wymieszałam, jeszcze raz sprawdziłam smak. Nałożyłam go na paski ciasta i zawijałam w trójkąty. Pierożki wyłożyłam na formie wysmarowaną olejem i zapiekałam do zrumienienia.
Smacznego :)