Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne pesto.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12898
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4647
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12898
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4647
Składniki
Wykonanie: Z bazylii, natki pietruszki odciąć grubsze gałązki. Włożyć do wysokiego naczynia, dodać orzechy, czosnek, wlać oliwę i całość dobrze zmiksować. Posolić do smaku i podawać do zapiekanek, kanapek lub na ciepło z makaronem.