Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre, proste i zdrowe, jako dodatek lub smaczna kolacja..
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3631
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 443
Składniki
szparagi dokladnie myjemy, obcinamy zdrewniale konce, obieramy obierakiem tylko do 1/3 wysokosci
wrzucamy na gotujaca wode z 1 lyzeczka soli i 1 lyzeczka cukru. Gotujemy tylko 10 minut. Wyciagamy z wody i polewamy buleczka tarta, przygotowana na masle.
Wczesniej tez przygotowujemy bagietke, nakrawamy ja na kromeczki ok. 3cm, w naciecia nakladamy po lyzeczce masla czosnkowego, ktore mozna przygotowac samemu, mieszajac maslo z przcisnietym przez praske czosnkiem i sola. tak przygotowana bagietke opiekamy w piekarniku pare minut. Smacznego.