Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W warzywniakach pomału pojawiają się świeże warzywa, ostatnio rzuciły mi się w oczy młode ziemniaczki, dlatego to one dzisiaj będą u mnie gościć. Oczywiście takie świeże najlepiej smakują same z masełkiem i koperkiem. Jednak ja wolę je chwilę podsmażyć na maśle klarowanym razem z cebulką i aromatycznymi przyprawami. Może Wam też zasmakują. Zapraszam :)
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17008
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2452
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4620
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1782
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17008
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2452
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4620
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1782
Składniki
Ziemniaki ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Następnie odcedzić i zostawić chwilę do wystygnięcia. Cebulkę drobno posiekać. Ziemniaki pokroić w plastry. Na rozgrzanym maśle klarowanym podsmażyć cebulkę, a następnie ziemniaki, na sam koniec doprawić przyprawami.
Smacznego :)