Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W warzywniakach pomału pojawiają się świeże warzywa, ostatnio rzuciły mi się w oczy młode ziemniaczki, dlatego to one dzisiaj będą u mnie gościć. Oczywiście takie świeże najlepiej smakują same z masełkiem i koperkiem. Jednak ja wolę je chwilę podsmażyć na maśle klarowanym razem z cebulką i aromatycznymi przyprawami. Może Wam też zasmakują. Zapraszam :)
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 3296
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 233
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 5401
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 5034
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 3296
Rogaliki zrobione tylko z mąki i serka mascarpone. Dwa składniki, do tego ulu...
Odsłon: 233
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 5401
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 5034
Składniki
Ziemniaki ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Następnie odcedzić i zostawić chwilę do wystygnięcia. Cebulkę drobno posiekać. Ziemniaki pokroić w plastry. Na rozgrzanym maśle klarowanym podsmażyć cebulkę, a następnie ziemniaki, na sam koniec doprawić przyprawami.
Smacznego :)