Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W warzywniakach pomału pojawiają się świeże warzywa, ostatnio rzuciły mi się w oczy młode ziemniaczki, dlatego to one dzisiaj będą u mnie gościć. Oczywiście takie świeże najlepiej smakują same z masełkiem i koperkiem. Jednak ja wolę je chwilę podsmażyć na maśle klarowanym razem z cebulką i aromatycznymi przyprawami. Może Wam też zasmakują. Zapraszam :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 943
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4571
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1205
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 535
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 943
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4571
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1205
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 535
Składniki
Ziemniaki ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Następnie odcedzić i zostawić chwilę do wystygnięcia. Cebulkę drobno posiekać. Ziemniaki pokroić w plastry. Na rozgrzanym maśle klarowanym podsmażyć cebulkę, a następnie ziemniaki, na sam koniec doprawić przyprawami.
Smacznego :)