Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ziemniaki do mięs.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14008
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15828
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6410
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14008
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15828
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6410
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć, ugotować w łupinach, przestudzić i obrać, pokroić w plastry. Cukier zrumienić na patelni, dodać masło, włożyć ziemniaki. Podgrzewać na małym ogniu, potrząsając patelnią tak aby ziemniaki równo pokryły się karmelem. Podawać do mięs z cielęciny.