Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ziemniaki do mięs.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1295
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 804
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1295
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 804
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1421
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć, ugotować w łupinach, przestudzić i obrać, pokroić w plastry. Cukier zrumienić na patelni, dodać masło, włożyć ziemniaki. Podgrzewać na małym ogniu, potrząsając patelnią tak aby ziemniaki równo pokryły się karmelem. Podawać do mięs z cielęciny.