Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz miałam okazje pić ten ochladzajacy napój w Egipcie, najpierw zachwycił mnie wygladem intensywny czerwony kolor i różowa pianka, a nastepnie smakiem slodki i jednocześnie orzeźwiający;)) w sam raz na upały
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 501
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 951
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 235
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 501
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 951
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 235
Składniki
Kwiat hibiskusa zalać gorąca wodą ale nie wrzatkiem, dodać cukier i pozostawic do ostygniecia. nastepnie schlodzic w lodówce lub kostkami lodu. Przygotować szklanki najlepiej takie na sok, napój wlać do shejkera i wymieszac, nastepnie wlac do szklanek wraz z pianka. Pić przez słomke:))