Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne;można użyć do herbatki rozgrzewającej lub do zimnych drinków.POLECAM!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Maliny przebrać i ponakładać do słoiczków0,25l, pozasypywać cukrem.Zagotować wodę i wrzącą zalać maliny. Słoiczki pozakręcać i potrząsać aby cukier się rozpuścił,wekować 15 min.Przekręcić do góry denkami do całkowitego wystygnięcia.Ja używam późnej odmiany malin,są znakomite.