Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz miałam okazje pić ten ochladzajacy napój w Egipcie, najpierw zachwycił mnie wygladem intensywny czerwony kolor i różowa pianka, a nastepnie smakiem slodki i jednocześnie orzeźwiający;)) w sam raz na upały
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 319
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 319
Składniki
Kwiat hibiskusa zalać gorąca wodą ale nie wrzatkiem, dodać cukier i pozostawic do ostygniecia. nastepnie schlodzic w lodówce lub kostkami lodu. Przygotować szklanki najlepiej takie na sok, napój wlać do shejkera i wymieszac, nastepnie wlac do szklanek wraz z pianka. Pić przez słomke:))