Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl truskawkowo - bananowy z maślanką to idealny napój na upalne dni i nie tylko .
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21094
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 139
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 316
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 417
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21094
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 139
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 316
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 417
Składniki
Truskawki opłucz , osusz i usuń szypułki , następnie pokrój drobniej . Banany obierz pokrój w pół plasterki Owoce zblenduj w blenderze .
Do owoców dodaj sok z cytryny lub limonki oraz maślankę . Wymieszaj do połączenia składników .
Opcjonalnie jeśli chcesz możesz doprawić do smaku cukrem pudrem lub miodem .
Przed podaniem schłodzić w lodówce Podawać udekorowany listkami mięty