Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lemoniada truskawkowa to świetny wybór na ciepły dzień — orzeźwiająca, lekko kwaskowata i owocowa.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 923
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4554
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 923
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4554
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
Truskawki opłukać i oczyścić z szypułek. Sok z cytryny, truskawki oraz miód umieszczamy w blenderze, dodajemy wodę i wszystko razem blendujemy. Przed podaniem dodajemy liski mięty oraz lód.
Udostępnij