Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon przeziębień. Syrop doskonale wzmocni odporność, pomaga w leczeniu przeziębienia.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Mały słoiczek umyć, wyparzyć gorącą wodą. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę, włożyć do słoiczka, dodać miód , wymieszać. Imbir obrać , zetrzeć na tarce o drobnych otworach, dodać do słoiczka. Cytrynę umyć , wycisnąć sok 3 łyżki dodać do składników w słoiczku.
Dokładnie wymieszać, wstawić do lodówki , po 24 godzinach jest gotowy do użycia . Gdy czujemy , że jesteśmy przeziębieni pijemy 1 łyżkę rano , drugą wieczorem. Profilaktycznie 1 łyżeczkę dziennie.