Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chleb z całych nasion"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
Wszystkie suche wymieszaj razem w jednej misce. W osobnym naczyniu połącz tłuszcz, syrop z agawy oraz przyprawy. Następnie połącz mokre z suchymi i mieszaj ok. 20 minut. Przygotowaną masę odstaw na noc. Po tym czasie podziel ją na 3 części i ułóż na kawałku papieru do pieczenia. Przykryj drugim, takim samym kawałkiem. Następnie rozwałkuj zawartość na cienki placek. Zdejmij górną warstwę papieru i ostrym nożem podziel powstały placek na prostokątne kawałki. Piecz 15 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo