Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do chleba. Pasta z twarogu z jajkami. Może być z majonezem lub, jak w mojej wersji, z musztardą.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 951
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 235
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 500
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 951
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 235
Składniki
Jajka, korniszona i kurki posiekaj w drobną kostkę i dodaj do twarogu.
Posiekaj fileciki anchovis i kapary. Wymieszaj z twarogiem. Dodaj po łyżce jogurtu i musztardy, dopraw do smaku i dokładnie wymieszaj widelcem. Jeżeli lubisz - można dodać łyżkę masła lub musztardę zastąpić majonezem. Podawaj do kanapek.