Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te miękkie bułeczki, świeżo upieczone i gorące, posmarowane masłem oraz polane miodem są nie do odparcia. Proste i bardzo szybkie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1367
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
W misce mieszamy mąkę z proszkiem do pieczenia, cukrem i solą. Następnie dodajemy jajka, sok z cytryny i mleko. Dokładnie miksujemy.
Patelnie rozgrzewamy na wolnym ogniu smarując ją olejem przy użyciu ręcznika papierowego. Na tak przygotowaną patelnię nakładamy porcjami ciasto formując placki.
Placki smażymy z każdej strony na ładny, złoty kolor.
Usmażone podajemy na gorąco z masłem i miodem. Smacznego !!!
;-)))
;-D