Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i puszyste bułeczki, posypane sezamem. Pyszne bułeczki, które zawładną sercem każdego, kto ich spróbuje a co najważniejsze w 15 minut je przygotujesz. idealne jako dodatek do zupy lub na śniadanie. Spróbuj i przekonaj się sam.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 16
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 73
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 158
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 187
Składniki
1. Wszystkie składniki przekładamy do miski i wyrabiamy ciasto. 2. Z ciasta za pomocą zwilżonych wodą dłoni, robimy okrągłe bułeczki. 3. Bułeczki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, posypujemy ziarnami sezamu i pieczemy 15 minut w 180°C.
4. Gotowe. 5. Smacznego.