Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukałam przepisu który pozwoli mi bezkarnie rozkoszować się smakiem pieczywa.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7528
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7528
Składniki
Ser zmiksuj z kefirem. Dodaj jajka i dalej miksuj. Dodaj otręby, przyprawy oraz proszek do pieczenia i wszystko dobrze wymieszaj. Konsystencja nie powinna być lejąca. Piekarnik rozgrzej do 180 stopni.
Na blachę do pieczenia rozłóż papier lub matę na której upieczesz bułeczki. Formuj bułeczki wilgotnymi rękoma. Mnie wychodzi 9 lub 10 bułek. Piec 35 minut. Smacznego :)