Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukałam przepisu który pozwoli mi bezkarnie rozkoszować się smakiem pieczywa.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5658
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 948
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34284
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 95
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5658
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 948
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34284
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 95
Składniki
Ser zmiksuj z kefirem. Dodaj jajka i dalej miksuj. Dodaj otręby, przyprawy oraz proszek do pieczenia i wszystko dobrze wymieszaj. Konsystencja nie powinna być lejąca. Piekarnik rozgrzej do 180 stopni.
Na blachę do pieczenia rozłóż papier lub matę na której upieczesz bułeczki. Formuj bułeczki wilgotnymi rękoma. Mnie wychodzi 9 lub 10 bułek. Piec 35 minut. Smacznego :)