Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny chlebek na liściach chrzanu bardzo prosty i tani
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1062
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 63
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1062
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 63
Składniki
Wszystkie składniki wsypać do malaksera i wyrobić na gładkie , elastyczne ciasto . Przełożyć na blaszkę wyścieloną liśćmi chrzanu , posypać wybranymi ziarenkami według uznania i odstawić na 1 godzinę do wyrośnięcia . Ja stawiam w piekarniku na 50 st. i ma wtedy idealne warunki do rośnięcia.
Po tym czasie przekręcam temperaturę na 180 st i ustawiam czas 50 min.Wyjmuję chlebek z blechy na kratkę do stygnięcia. SMACZNEGO