Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34959
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17902
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34959
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17902
Składniki
Jajka rozbić widelcem na jednolitą masę, można dodać odrobinę mleka i przyprawić wg. uznania. Na patelni rozgrzać tłuszcz, zanurzać chleb w jajkach z obu stron, kłaść na tłuszcz. Gdy usmaży sie jedna strona- przewraćać, położyć plastry sera i dosmażyć. Ser powinien się lekko stopić. Natychmiast podawać z keczupem, dowolna sałatką czyli z czym kto lubi.