Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, smażone kromki swojskiego wypieku chleba, wcześniej moczone w rozbełtanym jajku. Jest to idealny sposób na wykorzystanie czerstwego chleba.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6642
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4566
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327039
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6642
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4566
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327039
Składniki
Wbijamy jajka do głębszego talerza solimy, pieprzymy i roztrzepujemy widelcem w tak przygotowanym jajku moczymy kromki chleba i smażymy na gorącej patelni z obu stron na złoty kolor. Tak usmażone kromki chleba kładziemy na ręczniczki papierowe w celu odtłuszczenia z tłuszczu na którym go smażyliśmy.
Podajemy ze szklanką mleka. Smacznego :)