Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, smażone kromki swojskiego wypieku chleba, wcześniej moczone w rozbełtanym jajku. Jest to idealny sposób na wykorzystanie czerstwego chleba.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1500
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8781
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3153
Polecam.
Odsłon: 1958
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1500
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8781
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3153
Polecam.
Odsłon: 1958
Składniki
Wbijamy jajka do głębszego talerza solimy, pieprzymy i roztrzepujemy widelcem w tak przygotowanym jajku moczymy kromki chleba i smażymy na gorącej patelni z obu stron na złoty kolor. Tak usmażone kromki chleba kładziemy na ręczniczki papierowe w celu odtłuszczenia z tłuszczu na którym go smażyliśmy.
Podajemy ze szklanką mleka. Smacznego :)