Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chlebek jest bardzo smaczny i zdrowy, posmakuje każdemu. Upieczony na mące migdałowej. Trochę pestek dyni, słonecznika, orzechy do smaku. Szczególnie osoby będące na diecie keto wprowadzają go do swojego jadłospisu.
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7563
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2581
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70982
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7563
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2581
Kultowe słodkie przekąski od dawna są inspiracją do wypieków i deserów bez pi...
Odsłon: 70982
Składniki
Jajka wybić do miseczki i porządnie ubić z solą. Dodać mąkę migdałową i mielony złoty len. Dokładnie wymieszać i przelać ciasto do wysmarowanej masłem keksówki. Wierzch posypać pestkami dyni, pestkami słonecznika i orzechami włoskimi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 - 35 min. Chlebek wystudzić na kratce i można zajadać. Smacznego.