Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chlebek jest bardzo smaczny i zdrowy, posmakuje każdemu. Upieczony na mące migdałowej. Trochę pestek dyni, słonecznika, orzechy do smaku. Szczególnie osoby będące na diecie keto wprowadzają go do swojego jadłospisu.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 233
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1291
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4087
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1037
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 233
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1291
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4087
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1037
Składniki
Jajka wybić do miseczki i porządnie ubić z solą. Dodać mąkę migdałową i mielony złoty len. Dokładnie wymieszać i przelać ciasto do wysmarowanej masłem keksówki. Wierzch posypać pestkami dyni, pestkami słonecznika i orzechami włoskimi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 - 35 min. Chlebek wystudzić na kratce i można zajadać. Smacznego.