Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chlebek jest bardzo smaczny i zdrowy, posmakuje każdemu. Upieczony na mące migdałowej. Trochę pestek dyni, słonecznika, orzechy do smaku. Szczególnie osoby będące na diecie keto wprowadzają go do swojego jadłospisu.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 863
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1810
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22367
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 863
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1810
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22367
Składniki
Jajka wybić do miseczki i porządnie ubić z solą. Dodać mąkę migdałową i mielony złoty len. Dokładnie wymieszać i przelać ciasto do wysmarowanej masłem keksówki. Wierzch posypać pestkami dyni, pestkami słonecznika i orzechami włoskimi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 - 35 min. Chlebek wystudzić na kratce i można zajadać. Smacznego.