Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chlebek jest bardzo smaczny i zdrowy, posmakuje każdemu. Upieczony na mące migdałowej. Trochę pestek dyni, słonecznika, orzechy do smaku. Szczególnie osoby będące na diecie keto wprowadzają go do swojego jadłospisu.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 696
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101467
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5978
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 696
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101467
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5978
Składniki
Jajka wybić do miseczki i porządnie ubić z solą. Dodać mąkę migdałową i mielony złoty len. Dokładnie wymieszać i przelać ciasto do wysmarowanej masłem keksówki. Wierzch posypać pestkami dyni, pestkami słonecznika i orzechami włoskimi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 - 35 min. Chlebek wystudzić na kratce i można zajadać. Smacznego.