Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 739
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5382
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17591
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 739
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5382
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17591
Składniki
Drożdże,cukier i 2-3 łyżki wody wymieszaj,odstaw na 10-20 minut.Dodaj mąkę,jajko,starty ser,wlej 400 ml.wody,posyp ziołami prowansalskimi,solą i majerankiem (możesz też dodać bazylię i przyprawę do grilla),wyrób.Odstaw na 30 minut.
Ciasto wlej do natłuszczonej foremki,odstaw na 10 minut.Piecz ok.40 minut w temperaturze 180 stopni.