Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i pysznie do tego zdrowo!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3006
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 507
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3006
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 507
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem. Oddzielamy żółtka i dodajemy do bananów, białka ubijamy na sztywno. Dodajemy resztę płynnych składników i mieszamy. Przesiewamy suche składniki i mieszamy całość, dodajemy posiekane orzecy/owoce. Delikatnie opracowujemy w masę ubite białka.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 35-45 minut.