Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i pysznie do tego zdrowo!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16871
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 323
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 847
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24042
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16871
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 323
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 847
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24042
Składniki
Banany rozgniatamy widelcem. Oddzielamy żółtka i dodajemy do bananów, białka ubijamy na sztywno. Dodajemy resztę płynnych składników i mieszamy. Przesiewamy suche składniki i mieszamy całość, dodajemy posiekane orzecy/owoce. Delikatnie opracowujemy w masę ubite białka.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 35-45 minut.