Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 493 kcal Węglowodany: 41 g Tłuszcz: 21 g Białko: 27 g
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
1. Pieczywo posmaruj masłem. 2. Jajko ugotuj na twardo (ok. 8 minut). 3. Na posmarowanym masłem pieczywie rozsmaruj chrzan. 4. Na całości ułóż pokrojone w plasterki jajko. 5. Podawaj z ogórkiem kiszonym.