Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy kupimy za dużo chleba i potem nie wiemy co z nim zrobić jak jest czerstwe...oto rewelacyjny i smaczny pomysł! Polecam ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4576
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1667
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 514
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4576
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1667
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 514
Składniki
Chleb połamać na mniejsze kawałki, zalać wodą i odstawić do namoczenia. Na maśle zeszklić cebulę pokrojoną w grubszą kostkę. Chleb odcisnąć i zmielić razem z cebulą. Dodać jaja, przyprawy, bułkę tartą (połowę, resztę zostawić do panierowania).
Z ciasta uformować kotlety i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Podawać np. z sosem pieczarkowym :) Smacznego!