Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy kupimy za dużo chleba i potem nie wiemy co z nim zrobić jak jest czerstwe...oto rewelacyjny i smaczny pomysł! Polecam ;)
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 599
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 146
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 156
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 114
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 599
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 146
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 156
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 114
Składniki
Chleb połamać na mniejsze kawałki, zalać wodą i odstawić do namoczenia. Na maśle zeszklić cebulę pokrojoną w grubszą kostkę. Chleb odcisnąć i zmielić razem z cebulą. Dodać jaja, przyprawy, bułkę tartą (połowę, resztę zostawić do panierowania).
Z ciasta uformować kotlety i panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Podawać np. z sosem pieczarkowym :) Smacznego!