Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 129
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1065
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 129
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1065
Składniki
Ściąć górę z wyżej wymienionych bułeczek. Wydrążyć środek i zachować, ponieważ będzie potrzebny.
Podsmażyć 5 plasterków krakowskiej i włożyć do bułeczek.
Na tej samej patelni podsmażyć pokrojoną w kostkę zwyczajną.Potem dorzucić grzyby (oczyszczone i posiekane na plasterki). Podsmażyć do miękkości i dorzucić do tego cebulę. Usmażyć do miękkości cebuli.
Co ciekawe dodać do tego środek wydrążonych bułeczek, porozrywany na drobne kawałeczki. Dosmażyć chwilkę.
Nałożyć farszu do bułek ułożonych w brytfance do pieczenia i posypać żółtym serem.
Piec do rozpuszczenia się sera.