Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu bułeczki na bazie mąki migdałowej i siemienia lnianego. Idealne dla osób będących na diecie ketogenicznej. W 100 g jest tylko 2 g węglowodanów.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1540
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 114
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18361
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 583
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1020
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1540
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 114
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18361
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 583
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 1020
Składniki
W misce połącz mąkę migdałową z siemieniem lnianym, proszkiem do pieczenia i solą.
W osobnym naczyniu roztrzep jajka wraz z serkiem mascarpone, dodaj do nich stratą na drobnych oczkach mozzarellę.
Następnie połącz suche składniki z mokrymi, dokładnie wymieszaj i odstaw na 10 minut.
Po tym czasie z ciasta formuj kule. Wierzch każdej bułeczki posyp czarnuszką.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 30 minut.