Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu bułeczki na bazie mąki migdałowej i siemienia lnianego. Idealne dla osób będących na diecie ketogenicznej. W 100 g jest tylko 2 g węglowodanów.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2977
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 262
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 129
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2977
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 262
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 129
Składniki
W misce połącz mąkę migdałową z siemieniem lnianym, proszkiem do pieczenia i solą.
W osobnym naczyniu roztrzep jajka wraz z serkiem mascarpone, dodaj do nich stratą na drobnych oczkach mozzarellę.
Następnie połącz suche składniki z mokrymi, dokładnie wymieszaj i odstaw na 10 minut.
Po tym czasie z ciasta formuj kule. Wierzch każdej bułeczki posyp czarnuszką.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 30 minut.