Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu bułeczki na bazie mąki migdałowej i siemienia lnianego. Idealne dla osób będących na diecie ketogenicznej. W 100 g jest tylko 2 g węglowodanów.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 343
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4903
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 152
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 343
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4903
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 152
Składniki
W misce połącz mąkę migdałową z siemieniem lnianym, proszkiem do pieczenia i solą.
W osobnym naczyniu roztrzep jajka wraz z serkiem mascarpone, dodaj do nich stratą na drobnych oczkach mozzarellę.
Następnie połącz suche składniki z mokrymi, dokładnie wymieszaj i odstaw na 10 minut.
Po tym czasie z ciasta formuj kule. Wierzch każdej bułeczki posyp czarnuszką.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 30 minut.