Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu bułeczki na bazie mąki migdałowej i siemienia lnianego. Idealne dla osób będących na diecie ketogenicznej. W 100 g jest tylko 2 g węglowodanów.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 840
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 840
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Składniki
W misce połącz mąkę migdałową z siemieniem lnianym, proszkiem do pieczenia i solą.
W osobnym naczyniu roztrzep jajka wraz z serkiem mascarpone, dodaj do nich stratą na drobnych oczkach mozzarellę.
Następnie połącz suche składniki z mokrymi, dokładnie wymieszaj i odstaw na 10 minut.
Po tym czasie z ciasta formuj kule. Wierzch każdej bułeczki posyp czarnuszką.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 30 minut.