Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Low Carb – bułeczki serowe bez mąki. Nie sądziłem, że takie pieczywo smakuje, a jednak. Składniki dostępne są w każdym dobrze zaopatrzonym sklepie spożywczym. Ważnym aspektem jest to, że nie dodajesz do nich ani grama mąki.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27311
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27311
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Wszystkie składniki daj do miski i dokładnie wymieszaj.
Uformuj kuleczki o średnicy około 5 cm (uzyskasz 8 bułeczek).
Bułeczki ułóż na blaszce wysłanej papierem do pieczenia i spłaszcz je delikatnie.
Bułeczki piecz w rozgrzanym do 180°C piekarniku przez około 50 minut.