Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Low Carb – bułeczki serowe bez mąki. Nie sądziłem, że takie pieczywo smakuje, a jednak. Składniki dostępne są w każdym dobrze zaopatrzonym sklepie spożywczym. Ważnym aspektem jest to, że nie dodajesz do nich ani grama mąki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Wszystkie składniki daj do miski i dokładnie wymieszaj.
Uformuj kuleczki o średnicy około 5 cm (uzyskasz 8 bułeczek).
Bułeczki ułóż na blaszce wysłanej papierem do pieczenia i spłaszcz je delikatnie.
Bułeczki piecz w rozgrzanym do 180°C piekarniku przez około 50 minut.