Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Low Carb – bułeczki serowe bez mąki. Nie sądziłem, że takie pieczywo smakuje, a jednak. Składniki dostępne są w każdym dobrze zaopatrzonym sklepie spożywczym. Ważnym aspektem jest to, że nie dodajesz do nich ani grama mąki.
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 141
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 866
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 513
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 555
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 141
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 866
Przepis dnia
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 513
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 555
Składniki
Wszystkie składniki daj do miski i dokładnie wymieszaj.
Uformuj kuleczki o średnicy około 5 cm (uzyskasz 8 bułeczek).
Bułeczki ułóż na blaszce wysłanej papierem do pieczenia i spłaszcz je delikatnie.
Bułeczki piecz w rozgrzanym do 180°C piekarniku przez około 50 minut.