Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
znalezione w necie sprawdzone latwe i smaczne
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1021
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1021
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Składniki
Mąkę przesiać , posiekać z margaryną, dodać piwo i cukier waniliowy. Uformować kulę i wstawić do lodówki co najmniej na 1 godzinę/najlepiej na całą noc/. Stolnicę wysypać mąką, ciasto rozwałkować i pokroić na trójkąty. Na każdy nałożyć trochę dżemu, zawinąć rogaliki. Układać na wysmarowanej tłuszczem blasze.Piec w 180 stop. okolo 20 min na zloty kolor. Jeszcze ciepłe posypać cukrem pudrem.