Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8515
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2988
Polecam.
Odsłon: 1759
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8515
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2988
Polecam.
Odsłon: 1759
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
1. z kromek chleba odkroić skórki, chleb rozwałkować jak najcieniej, 2. na rozwałkowanych kromkach ułożyć wędlinę i ser, zwinąć ciasno, 3. jajka roztrzepać, dodać łyżkę wody, doprawić solą i pieprzem, 4. roladki moczyć w jajku, obtaczać w bułce, smażyć na rozgrzanym oleju, ja oczywiście podałam z barszczykiem, smacznego