Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1. z kromek chleba odkroić skórki, chleb rozwałkować jak najcieniej, 2. na rozwałkowanych kromkach ułożyć wędlinę i ser, zwinąć ciasno, 3. jajka roztrzepać, dodać łyżkę wody, doprawić solą i pieprzem, 4. roladki moczyć w jajku, obtaczać w bułce, smażyć na rozgrzanym oleju, ja oczywiście podałam z barszczykiem, smacznego