Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone filety i udka z kaczki podane jako ciepła przekąska z chlebem.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 481
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 820
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 481
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 820
Składniki
Filety i udka nacieramy solą z pieprzem ziołowym i wegetą, lekko nacinamy skórki. Natarte części kaczki przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki.
Na gorącej patelni smażymy części z kaczki z każdej strony na rumiany kolor, do miękkości mięsa.
Usmażone kawałki kaczki podajemy jako ciepłą przekąskę ze swojskim pieczywem. Smacznego!!!