Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone filety i udka z kaczki podane jako ciepła przekąska z chlebem.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2535
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2535
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 227
Składniki
Filety i udka nacieramy solą z pieprzem ziołowym i wegetą, lekko nacinamy skórki. Natarte części kaczki przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki.
Na gorącej patelni smażymy części z kaczki z każdej strony na rumiany kolor, do miękkości mięsa.
Usmażone kawałki kaczki podajemy jako ciepłą przekąskę ze swojskim pieczywem. Smacznego!!!