Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone filety i udka z kaczki podane jako ciepła przekąska z chlebem.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97433
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1925
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5762
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5766
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97433
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1925
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5762
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5766
Składniki
Filety i udka nacieramy solą z pieprzem ziołowym i wegetą, lekko nacinamy skórki. Natarte części kaczki przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki.
Na gorącej patelni smażymy części z kaczki z każdej strony na rumiany kolor, do miękkości mięsa.
Usmażone kawałki kaczki podajemy jako ciepłą przekąskę ze swojskim pieczywem. Smacznego!!!