Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone filety i udka z kaczki podane jako ciepła przekąska z chlebem.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 112
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3694
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 155
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 112
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3694
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 155
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Składniki
Filety i udka nacieramy solą z pieprzem ziołowym i wegetą, lekko nacinamy skórki. Natarte części kaczki przykrywamy i wstawiamy na godzinę do lodówki.
Na gorącej patelni smażymy części z kaczki z każdej strony na rumiany kolor, do miękkości mięsa.
Usmażone kawałki kaczki podajemy jako ciepłą przekąskę ze swojskim pieczywem. Smacznego!!!