Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiej zapiekanki to jeszcze nie jadłeś, szybka i tania na każdą kieszeń. Zapraszam na filmik na yt.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10702
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6161
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13054
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10702
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6161
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13054
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4801
Składniki
Piekarnik nagrzej do 180 stopni ,funkcja góra, dół. Bagietki rozkrój i posmaruj masłem.
Cukinię utrzyj na dużych oczkach tarki i połóż na bagietkę. Na to połóż kawali sera .Wstaw do nagrzanego piekarnika i piec w temperaturze 180 stopni funkcja góra dół p[rzez około 15 minut. Ostatnie 4 minuty polecam włączyć funkcje grill wówczas bagietki ładnie się podrumienią.
Gotowe bagietki polej ulubionym ketchupem. Serwujemy gorące. Zapraszam di obejrzenia krótkiego filmu na moim kanale na youtube.