Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna alternatywa dla tradycyjnych krokietów naleśnikowych. Smakują wybornie i co najważniejsze zaoszczędzamy trochę czasu.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1926
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1751
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1926
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1751
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 111
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Z każdej kromki chleba tostowego należy odciąć skórki, a następnie rozwałkować. Parówki kroimy na pół, po czym szykujemy dwie miseczki - do jednej wbijamy jajka, dodajemy pieprz, sól i szczyptę naturalnej domowej vegety, a do drugiej miseczki wsypujemy bułkę tartą. Na każdą kromkę chleba tostowego kładziemy plasterek żółtego sera, połówkę przekrojonej wcześniej parówki i zwijamy w krokiet. Następnie obtaczamy w jajku, bułce tartej i smażymy na oleju na złoty kolor. Wybornie smakują zarówno na ciepło jak i na zimno.